Sarmalele din orez cu hribi uscati si legume sunt perfecte in perioada postului, avand o aroma si un gust delicat.
Sarmalele in foi de stevie trebuie sa le incercati deoarece sunt delicioase si apetisante.
Sarmalele cu orez si jumari proaspete sunt satioase si aromate perfecte in zilele geroase de iarna.
Sarmalele din orez cu nuci si stafide sunt sarmale de post aromate si foarte gustoase.
Sarmalele cu orez si legume calite sunt sarmalele de post pe care le poti servi atat calde cat si reci.
Sarmalele de post cu aroma de menta sunt aromate, delicioase si foarte usor de preparat, fiind perfecte reci in zilele caniculare de vara.
Sarmalele de post din orez si ciuperci sunt acele sarmale de post care ne duc cu gandul la copilaria la tara.
Sarmalele de post in foi de varza sunt delicioase, satioase si economice, ele necesitand putine ingrediente.
Sarmalele de urda cu marar sunt sarmale dietetice foarte satioase si aromate.
Salata de ardei capia cu usturoi este o salata aromata care se poate servi atat ca fel principal cat si ca garnitura.