Carnatii oltenesti sunt aromati si putin picanti, ideali atat ca aperitiv cat si la prepararea multor mancaruri.
Jambonul este un aperitiv foarte gustos, iar daca aveti ocazia sa il preparati dvs atunci cu siguranta va fi foarte bun.
Pastrama de porc este un preparat de iarna foarte gustos si care il puteti servi la orice ora.
Sangeretele este un preparat moldovenesc specific sarbatorilor de Craciun iar sangele folosit trebuie sa fie de la porc proaspat taiat.
Slanina afumata cu siguranta va va cuceri de prina gustare!
Slanina cu boia de ardei este foarte gustoasa si rezista in loc racoros chiar si cateva luni.
Slanina fiarta este un mod taranesc de a pastra slanina cat mai mult timp.
Toba de porc cu siguranta o stiti si nu lipseste de pe masa de Craciun.
Toba din capatana de porc cu sange are un gust dulceag si este foarte gustoasa.
Carnatii trandafir moldovenesti sunt aromati si se pot consuma ca atare sau se pot prepara cu ei diferite feluri de mancare.