Costita de miel este un preparat specific mesei de Paste alaturi de cei dragi.
Drobul de miel este un aperitiv de primavara specific sarbatorilor de Paste.
Ficatul cu orez este o mancare plina de vitamine, indicata mai ales celor care au carente de fier.
Friptura de miel trebuie sa o incercati indiferent de ocazie deoarece este delicioasa si foarte aromata.
Friptura de miel glasata este o friptura foarte aromata si gustoasa, pe care merita sa o incercati alaturi de cei dragi, sau de ce nu, la masa de Paste!
Friptura de miel invelita este o friptura aromata si gustoasa perfecta pentru masa de Paste.
Friptura de miel umpluta cu ficat este un preparat sofisticat, gustos si foare aromat cu care veti face senzatie la masa de Paste.
Muschiul de miel cu smantana este un preparat pe acre trebuie sa il incercati pentru ca este aromat, gustos si usor de preparat.
Stufatul de miel este o mancare delicata de primavara, pe care trebuie sa o preparati atat cu carne de miel cat si cu carne de pui.
Tocana de ficat de miel este un preparat plin de vitamine, indicat mai ales persoanelor cu anemie de fier.