Gasca umpluta cu ciuperci este o delicatesa culinara pe care o puteti prepara si dvs ori de cate ori aveti ocazia.
Gusa de curcan umpluta este un preparat sofisticat, aromat si foarte gustos.
Racitura de curcan este un aperitiv delicios specific sarbatorilor de iarna.
Reteta de sarmale batranesti nu poate lipsi din retetarul nici unei gospodine deoarece sunt delicioase.
Sarmale in foi de varza sunt specifice sarbatorilor de iarna cand varza murata este cea mai buna.
Sarmale in foi de vita sunt apetisante si gustoase, mai ales daca in momentul servirii se adauga in farfurie o lingura cu iaurt.
Scutecele lui Cristos este un preparat specific Craciunului, foarte aromat si gustos.
Tortul Buturuga este aromat si perfect pentru orice ocazie deoarece are un gust intens de ciocolata care nu poate fi uitat.
Placinta cu branza si stafide este o placinta aromata care se serveste atat calda cat si rece.
Placinta cu mere este o placinta aromata, gustoasa si foarte usor de preparat.