Curcanul cu sos Mornay este un preparat foarte gustos si aromat, el fiind servit cu succes atat ca gustare cat si ca fel principal.
Fileul Wellington este preparatul perfect pentru o cina festiva cand doriti sa surprindeti, mai ales daca aveti alaturi si o sticla de vin rosu.
Savarina este pentru multi prajitura copilariei, a carui gust ne surprinde si acum in mod placut.
Consommeul din carne de pasare si vitel este o baza excelenta pentru o supa aromata si plina de vitamine.
Preparatul foie gras este delicios si aromat, ficatul de gasca fiind gustos si bun.
Clatitele frantuzesti trebuie sa le incercati pentru ca sunt delcioase si foarte gustoase.
Scoicile Saint-Jacques este un preparat delicat, delicios si foarte aromat, fiind considerat o delicatesa culinara.
Morunul cu ciuperci este un preparat usor de vara, gustos si foarte aromat, pe care trebuie negresit sa il incercati.
Prajitura cu dovleac este aromata si gustoasa, fiind mult mai buna daca o serviti rece.
Sparanghelul Pompadour este un aperitiv aromat, gustos si usor de preparat.