Balmosul oltenesc este un aperitiv rustic, aromat si foarte gustos.
Bulzul ciobanesc cu oua ochiuri se poate prepara atat in cuptor cat si pe gratarul incins.
Bulzul de mamaliga ca-n Moldova este un aperitiv foarte gustos si satios.
Mamaliga cu branza de burduf si oua ochiuri este un preparat delicios atat pentru micul dejun cat si pentru cina.
Mamaliga boiereasca cu branza si smantana este foarte buna si satioasa, perfecta la micul dejun.
Mamaliga ciobaneasca cu zer este o mamaliga rapida si gustoasa, mai ales daca o serviti cu smantana.
Mamaliga cu branza telemea si oua ochiuri este un aperitiv foarte gustos si satios, pe care il puteti servi cu succes la micul dejun.
Mamaliguta cu branza unt si oua la cuptor este foarte buna si gustoasa, fiind un preparat indragit mai ales de copii.
Mamaliga pripita este acea mamaliga clasica pe care cu totii o preparam in casa cand dorim sa schimbam ceva in meniu.
Bulzul de mamaliga cu branza este delicios atat cald cat si rece, fiind preparatul perfect atat pentru micul dejun cat si pentru cina.