Retete de supe, ciorbe, borsuri, supe-creme, cu carne sau legume, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Borsul de loboda este un bors de primavara plin de vitamine si revitalizant.
Borsul de praz este un preparat delicat, perfect pentru o masa de pranz alaturi de cei dragi.
Borsul de spanac este un preparat frecvent intalnit in perioadele de post din an.
Borsul de stevie este foarte energizant, fiind in acelasi timp un bors pe care il puteti servi atat cald cat si rece.
Borsul rusesc de post este un preparat de post care va poate ajuta si la detoxifiere in curele de slabire.
Ciorba de cartofi si fasole verde este o ciorba de post plina de vitamine si revigoranta, ideala in curele de slabire si in perioadele de post.
Ciorba de fasole verde este o mancare delicoasa rece in zilele caniculare de vara.Trebuie sa o incercati si cu fasole pastai galbene.
Supa de fasole verde din conserva este o supa racoritoare, delicioasa si foarte usor de preparat.
Supa din fasole boabe etse o supa foarte rapida si plina de fibre si vitamine.
Supa de fasole pestrita este genul de supa pe care trebuie sa o preparati macar o data de curiozitate deoarece este aspectuoasa si plina de vitamine.