Retete de supe, ciorbe, borsuri, supe-creme, cu carne sau legume, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Borsul de cartofi cu urzici este un revigorant bors de primavara, foarte gustos si aromat.
Borsul de ciuperci de cultura trebuie sa il incercati si dvs deoarece este delicios si foarte aromat.
Borsul de dovlecei este mult mai gustos daca este servit rece, avand in acelasi timp si un evect revigorant.
Borsul de fasole boabe este delicios si gustos, perfect pentru perioada de post.
Borsul de fasole cu loboda este un bors de primavara, revigorant si foarte gustos.
Borsul de fasole verde este un bors delicios de primavara pe care il puteti prepara atat cu fasole verde proaspata cat si cu fasole congelata.
Borsul de frunze de legume este reteta perfecta pentru un pranz delicios si plin de vitamine.
Borsul de hribi uscati trebuie sa il incercati deoarece este foarte energizant si racoritor, perfect pentru zilele de post.
Borsul de legume este un bors foarte aromat, al carei arome poate fi de fiecare data schimbata prin adaugarea de noi legume.
Borsul de legume cu galuste de post este delicios, aromat si foarte revigorant...