Retete de supe, ciorbe, borsuri, supe-creme, cu carne sau legume, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Ciorba de linte este o ciorba deosebita cu o aroma delicata.
Ciorba de porc cu tarhon etse o ciorba aromata si satioasa traditionala din zona Adrealului.
Supa ardeleneasca de curcan etse o supa aromata si foarte gustoasa, pe care o puteti servi atat calda cat si rece, fiind supa preferata a copiilor.
Supa de mere este o supa speciala pentru ca este foarte gustoasa si aromata, traditionala din partea Ardealului.
Supa taraneasca de Covasna trebuie sa o incercati pentru ca este un preparat ardelenesc delicios.
Borsul de gasca este un preparat banatean delicios, apetisant si pe placul tuturor.
Ciorba banateana este o ciorba gustoasa si aromata, pe care o puteti servi atat calda cat si rece.
Ciorba de legume cu carne de vita este o ciorba aromata si gustoasa, pe care o puteti servi chioar si copiilor mici, de la1 an.
Supa de pui cu galuste este o supa foarte buna si aromata, pe care o puteti servi chiar si rece, la pranz sau la cina.
Borsul de sfecla rosie este un preparat foarte gustos si aromat, pe care il puteti prepara chiar si in zilele de post.