Retete pentru aperitive
Fasolea sleita este un aperitiv delicios si gustos, numai bun in zilele de post de peste an.
Pogacelele sunt delicioase si aromate, bune atat la micul dejun cat si la gustare alaturi de o cana cu ceai.
Slanina afumata ardeleneasca trebuie sa o incercati pentru ca este aromata, gustoasa si de nelipsit de pe mesele gospodarilor.
Toba ardeleneasca nu poate lipsi de pe masa de Craciun pentru ca este aromata, gustoasa si pe placul tuturor.
Piftia banateana este foarte gustoasa si aromata, numai buna in zilele geroase de iarna...
Caltabosul moldovenesc este un preparat specific sarbotorilor de iarna, care nu poate lipsi de pe masa de Craciun.
Chisca este un preparat de iarna foarte gustos si apetisant.
Aperitivul banatean din cas cu oua trebuie sa il incercati pentru ca este perfect pentru un mic dejun copios si apetisant.
Omleta umpluta cu piure de mazare trebuie sa o incercati pentru ca este foarte aromata, gustoasa si pe placul tuturor.
Ciocolata cu nuca de cocos este usor de preparat si numai buna pentru un desert racoritor, aromat si pe placul tuturor.