Retete pentru aperitive
Cupcakes cu ciocolata este un preparat delicios si gustos pe care il puteti servi alaturi de o cana cu ceai de fructe, alaturi de cei dragi.
Cupcakes cu portocale sunt briose aromate si gustoase, pe care le puteti servi cu succes la gustare.
Minitartele din foietaj sunt foarte delicate si aromate mai ales datorita umpluturii.
Budinca dulce de orez este un desert foarte apreciat de cunoscatori , iar aceasta varianta este una imbunatatita si foarte gustoasa.
Batoanele cu fulgi de ovaz si migdale sunt combinatia perfecta intre ovaz, zahar si unt, coapte doar cat sa ramana moi, lipicioase si crocante in acelasi timp.
Inimioarele cu parmezan au o aroma intensa si putin iute, care dau dependenta. Serviti-le impreuna cu un aperitiv iniante de cina sau serviti-le lang unbol de supa.
Batoanele cu fulgi de ovaz se prepara rapid si ieftin, sunt integrale si, de asemenea, fac o gustare excelenta cu continut ridicat de carbohidrati, pentru un plus de energie.
Checul sarat cu masline si rosii este de fapt o paine usoara, gustoasa si la mare cautare la mcul dejun.
Acesti covrigi rotunzi si rumeni isi datoreaza textura deosebita faptului ca sunt gatiti de doua ori, intai prin oparire, iar apoi prin coacere.Moi la miez si cu o crusta crocanta, sunt excelenti si umpluti, dar si simpli, prajiti si unsi cu unt.
Saleuri trebuie sa le incercati pentru ca sunt delicioase. Le puteti servi ca aperitive, sau le puteti servi in loc de paine.