Retete pentru deserturi
Jeleul de fragi trebui sa il gustati daca aveti ocazia, pentru ca este aromat, gustos si foarte usor de preparat.
Jeleul de iaurt pentru un plus de aroma se poate asezona cu fructe precum prune sau caise, astfel gustul va fi mai intens.
Jeleul de lamaie este un desert aromat si acrisor, pe care il puteti servi ca aperitiv inainte de mesele copioase.
Jeleul de lapte este reteta de succes cu care puteti oricand sa ii cuceriti pe cei mici.
Jeleul de mandarine este foarte gustos si aromat, perfect in zilele caniculare de vara.
Jeleul de mere este foarte aromat si rafinat, el fiind folosit mai ales la decorarea deserturilor de patiserie.
Jeleul de piersici trebuie sa il incercati pentru ca este gustos, aromat si foarte racoritor.
Jeleul de portocale este desertul fara de care nu veti rezista daca apucati sa il gustati. Rafinat si aromat este numai bun in zilele caniculare de vara.
Jeleul de portocale il puteti servi ca digestiv dupa o masa copioasa sau ca aperitiv inainte...
Jeleul de vin este un desert pe care il puteti servi chiar si la aperitiv, la mesele festive.