Retete pentru deserturi
Jeleul de vin cu lamaie este un desert aromat si foarte gustos, pe care il puteti servi chiar si ca fel principal in starile de convalescenta.
Jeleul de zahar ars este reteta de succes pentru un desert si elegant in acelasi timp.
Jeleul pentru ornarea torturilor ofera deserturilor un aspect placut si frumos, incantand in acelasi timp ochii invitatilor.
Batonetele cu ciocolata trebuie sa le incercati pentru ca sunt delicioase, iar copiii le adora.
Rotunzi, patrati sau orice alta forma biscuitii cu ciocolata sunt cei mai buni.
Fursecurile cu ananas trebuie sa le incercati pentru ca sunt aromate si foarte gustoase.
Fursecurile cu fistic sunt foarte aromate, avand marele avantaj ca sunt mai fragede daca le serviti a doua zi.
Fursecurile cu migdale trebuie sa le incercati pentru ca sunt foarte gustoase si aromate.
Fursecurile cu marmelada le puteti prepara cu orice fel de gem, avand de fiecare data alta aroma.
Fursecurile cu stafide sunt foarte aromate, daca le doriti fragede trebuie sa le tineti peste noapte la rece, inainte de a le servi.