Retete pentru deserturi
Galetele sunt foarte bune atat la desert cat si la aperitv, mai ales la mesele festive.
Stelutele cu migdale sunt foarte gustoase, si se prepara mai ales cu ocazia sarbatorilor de iarna.
Crema de capsuni este foarte aromata, iar torturile umplute cu aceasta crema sunt cele mai bune.
Crema de ciocolata trebuie sa o incercati pentru ca torturile cu aceasta crema sunt cele mai bune.
Crema de fistic cu ciocolata se foloseste pentru umperea blaturilor de cacao, atunci cand doriti o prajitura sau un tort aromat.
Crema de lamaie este o crema acrisoara pe care o puteti folosi atat la umplerea blaturilor cat si la prepararea tartelor.
Crema de nuca de cocos se foloseste la umplerea torturilor de fructe cu blat simplu de vanilie.
Crema de nuci este o crema aromata si rafinata pe care o puteti folosi la umplerea blaturilor de vanilie.
Crema de nuci este o crema fina si aromata, pe care o puteti folosi atat la umplerea blaturilor cat si ca glazura.
Crema de portocale este foarte aromata si se foloseste la umplerea blaturilor de vanilie si fructe.