Retete de Friptura la tigaie, cuptor sau gratar cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Medalionul de porc cu praz si ciuperci este un preparat pe care il puteti servi cald ca friptura sau rece ca aperitiv la o cina familiala.
Rulada de curcan este o friptura aromata foarte gustoasa si usor de preparat, fiind in acelasi timp un preparat usor si dietetic.
Cotletul de porc in aluat este un preparat care nu poate lipsi de pe masa de Craciun. Zeama de varza ofera fragezime si aroma carnii facand preparatul de neuitat.
Rulourile de vita cu prune uscate etse un preparat exotic, ideal pentru mesele festive cand doriti sa surprindeti invitatii cu ceva diferit.
Rata in sos de coniac este preparatul ideal pentru o masa festiva alaturi de cei dragi.Aroma sosului va completa gustul fin al carnii de rata.
Frigaruile cu cod si ciuperci este o ratate rapida si foaret gustoasa pentru o cina de exceptie alaturi de cei dragi.
Rulourile de pastrav cu vinete este un preparat care nu poate lipsi de pe masa de Revelion.
Fileul de somon in aluat este un preparat delicios, rafinat, elegant si sofisticat in acelasi timp.
Rasolul condimentat este un preparat pe care ar trebui sa il incercati deoarece este delicios si foarte aromat.
Fleica pe pat de legume este un preparat specific iernii pe care il puteti prepara chiar si de Craciun.