Retete de Friptura la tigaie, cuptor sau gratar cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Frigaruile asortate etse preparatul care bucura pe oricine deoarece sunt delicoase, gustoase si se prepara foarte usor.
Chiftelutele de pui la cuptor sunt delicioase si aromate, fiind la fel de bune si daca sunt servite reci, a doua zi.
Friptura de porc cu sumac este reteta perfecta pentru un pranz delicios, aromat si foarte satios in acelasi timp.
Rulourile de peste cu masline cu salvie sunt foarte gustoase si aromate, ele fiind un preparat sofisticat si foarte apreciat de impatimitii de peste.
Pieptul de curcan umplut sunt de fapt niste rulouri delicioasa, satioasa si foarte aromate pe acre le puteti servi si ca aperitiv.
Scrumbiile cu fulgi de migdale este un preparat foarte apetisant si aromat pe care il puteti servi oricand, avand insa grija ca scrumbiile sunt pesti grasi dar plini de vitamine si minerale.
Cotletele de porc aromate sunt foarte apetisante si gustoase, mai ales daca este stropita mereu cu sosul din tava pentru a capata fragezime.
Mititeii sunt deliciosi si foarte satiosi, ei fiind un preparat specific verii.
Fazanul cu mere este un preparat pe care trebuie sa il incercati si dvs deoarece este delicios.
Fazanul umplut este un preparat foarte gustos si delicat, fiind considerat o delicatesa culinara.