Retete de Friptura la tigaie, cuptor sau gratar cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Aripile imbatate se prepara usor, si pot oricand sa fie punctul forte la o masa alaturi de cei dragi.
Dovleacul se potriveste foarte bine cu carnea de pui, tocmai de aceea puiul cu dovleac este un preparat delicios de toamna pe care trebuie sa il incercati si dvs.
Butoiasele din peste sunt de fapt niste frigarui de peste delicioase, aromate si foarte usor de preparat.
Aripioarele de pui in aluat crocant sunt delicioase, aromate, ideale pentru o gustare in familie sau intre prieteni. Sosul picant are rolul de a accentua aroma fina puiului.
Pieptul de curcan in crusta crocanta este un fel principal delicios, gustos care se serveste alaturi de garnitura preferata si de salata.
Friptura de porc in sos de coniac este delicioasa, aromata si foarte satioasa, fiind perfecta pentru o masa alaturi de cei dragi.
Frigaruile asortate sunt foarte gustoase, ele putand sa fie preparate in multe combinatii si cu foarte multe ingrediente.
Buzunerelele de crap este un fel de mancare idela pentru cei care doresc sa servesca pestele preparat in alf fel decat cel clasic.
Snitelul de curcan in crusta crocanta este foarte gustos, apetisant si foarte usor de preparat. Acest snitel de curcan este delicios atat rece cat si cald.
Snitelul picant de porc este un preparat delicos, gustos, ideal pentru orice ocazie, bun atat rece cat si cald.