Retete de Friptura la tigaie, cuptor sau gratar cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Pulpa de curcan marinata etse un preparat delicios, aromat si usor de preparat, fiind in acelasi timp specific mesei de Revelion.
Pulpa de porc la cuptor etse un preparat delicios, specific sarbatorilor de iarna, si care nu trebuie sa lipseasca.
Cordon Bleu destul de gustos si pe care il puteti servi si rece pentru ca astfel aroma va fi mult mai accentuta.
Sunt multe retete de aripioare marinate, dar aceasta are marele avantaj ca aripioarele nu se prajesc in baie de ulei ci se rumenesc in cuptor.
Copanelele de pui in crusta de nuca este reteta de succes pentru o masa delicioasa,aromata si acre nu va ia prea mult timp.
Puiul in bere este un preparat foarte bun si gustos pe care il puteti prepara ori de cate ori se anunta invitati iar dvs doriti sa ii surprindeti cu un preparat de exceptie.
Pulpele cu miere au un gust bun si o aroma foarte fina, de aceea ele pot fi servite atat la o masa simple alaturi de familie cat si la o masa festiva.
Puiul umplut este un preparat care este bun la orice ocazie si la orice fel de masa festiva sau nu.
Puiul cu lamaie este un preparat foarte aromat si gustos, fiind bun atat ald cat si rece.
Ciocanelele de pui cu sos alb sunt foarte gustoase si aromate, ele fiind perfecte pentru masa de pranz sau de ce nu si la cina, alaturi de o salata de cruditati.