Retete de Friptura la tigaie, cuptor sau gratar cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Friptura de rata este o delicatesa culinara, foarte gustoasa si aromata.
Gaina prajita in untdelemn este foarte gustoasa cu garnitura de cartofi alaturi de o salata de legume proaspete.
Gaina umpluta cu tocatura de ficat este un preparat cu care ii veti surprinde pe cei dragi datorita gustului bun si al aspectului desavarsit.
Puiul la capac este un preparat usor de vara, care se serveste cu sos de usturoi si mamaliga.
Puiul la ceaun este un preparat rustic foarte gustos, pe care gospodinele il aromatizeaza cu crengute de cimbru si cu usturoi.
Puiul la frigare este un preparat foarte gustos, perfect pentru mesele alaturi de cei dragi.
Preparatul buture de caprioara este un preparat vanatoresc foarte gustos, pe care merita sa il incercati ori de cate ori aveti ocazia.
Friptura de iepure este un preparat vanatoresc foarte gustos, aromat si apetisant.
Friptura de fazan cu lamaie este o friptura foarte gustoasa, pe care merita sa o incercati.
Friptura din muschi de cerb este considerata o delicatesa vanatoresca, fiind un preparat fin, cu arome intense.