Retete de Friptura la tigaie, cuptor sau gratar cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Pulpa de caprioara trebuie sa o incercati pentru ca este foarte gustoasa si aromata.
Frigaruile de somnon sunt delicioase, indiferent ca sunt servite ca fel principal sau ca gustare.
Morunul fript cu ciuperci este foarte gustos si apetisant, fiind un preparat dietetic dar totusi satios.
Morunul fript cu marar trebuie sa il incercati pentru ca este foarte gustos si aromat.
Nisetru cu sos Meuniere este un preparat pescaresc foarte gustos si aromat, si in loc de nisetru puteti folosi cu succes salaul.
Pastravii cu migdale este un preparat considerat pe bunadreptate o delicatesa culinara, datorita gustului special.
Scrumbiile cu sos de vin este un preparat pescaresc gustos, aromat si foarte usor de preparat.
Curcanul umplut etse un preparat specific sarbatorilor de Craciun, foarte gustos si aromat.
Friptura de porc cu fructe uscate este foarte gustoasa si aromata, fiind un preparat care se poate servi atat cald cat si rece.
Friptura de purcel de lapte este o specialitate culinara, specifica sarbatorilor de iarna.