Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Dorada cu legume la cuptor este o varianta foarte buna pentru o masa copioasa in zilele de vara, avand avantajul ca se prepara rapid si nici nu necesita multe ingrediente.Gustul fin al doradei va face din dvs impatimiti ai pestelui.
Dorada la cuptor este un preparat rapid, gustos si sanatos care de multe ori concureaza cu macroul.Doarada este doar pentru aceia dintre dvs care stie sa faca diferenta dintre pesti chiar si cand este preparat.
Codul la cuptor,desi suna complicat reteta este foarte simpla si ce este si mai interesant etse ca codul etse genul de peste care se mananca rece, deoarece atunci se accentueaza gustul lui delicat.
Reteta de cod cu ierburi aromate ofera o alta perspectiva a ceea ce se numeste mancare pe baza de peste.Aroma delicata a plantelor face ca acest preparat sa fie mai apreciat ca orice alt fel de mancare.
Orezul basmati, specific Indiei, cu bobul lung si subtire se gateste de regula cu praf de nuscoara si unt, pentru o garnitura sau un fel principal delicios.Orezul indian desi pare complicat se prepara usor si destul de rapid.
Va oferim reteta de chiftele cu fasole verde si sunca pentru a o incerca fie macar o data.Datorita complexitatii ingredientelor, acest preparat inlocuieste cu succes o masa de pranz in zilele de vara, fiind mult mai aromata servita rece.
Budinca cu bacon este o mancare delicioasa si satioasa datorita comlexitatii ingredientelor folosite. Puteti savura aceasta reteta si rece gustul fiind la fel de delicios si aromat.
Pentru zilele in care doriti sa mancati ceva sanatos, special si bun va oferim reteta de piure de mazare cu menta la cuptor.Este racoritor si delicios, oferind o alta viziune in ceea ce priveste felul in care se poate consuma mazarea boabe.
Sunt multe retete de dovlecei umpluti, cu sau fara carene, cu sau fara pasta de tomate.Noi va oferim una din multitudinea de posibilitati si va garantam ca veti fi placut surprinsi de gustul lor delicios si se aspectul inconfundabil.
Reteta de gratin cu rosii este delicioasa vara consumata rece. Aceasta reteta este si mai buna daca este preparata cu o zi inainte de a fi consumata, ea putand fi servita atat ca fel principal cat si ca aperitiv.