Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Vinetele umplute cu ton poate fi un pranz delicios in zilele de vara cand avem la dispozitie o gramada de legume.Aceasta reteta datorita faptului ca are un continut scazut de calorii poate fi consumata de toata lumea ajutand chiar in unele regimuri.
Peste spada la cuptor este un preparat delicios care va salveaza sa nu mai stati mult in bucatarie.Astfel ca in max 20 de minute este gata o masa delicioasa, sanatoasa si cu siguranta pe gustul tuturor!
Sardinele cu fenicul este un preparat ideal pentru cei care adora mancarea aromata puternic.Aroma pestelui in combinatie cu feniculul si mugurii de pin ofera un gust exotic inconfundabil!
Fileuri de dorada cu migdale pot fi preparate atat ca fel principal sau poate fi punctul de atractie la o cina alaturi de prieteni.Gustul delicios al pestelui incununat de aroma migdalelor face din aceste preparat un deliciu!
Dorada la cuptor cu sare aromata este un preparat pe cat de simplu pe atat de delicios.Cu siguranta ca o data ce ati preparat-o o veti prepara si in multe alte ocazii.
Tocanita de cod cu ardei este o varianta ideala pentru zilele cand nu aveti mult timp la dispozitie pentru prepararea mancarii, dar doriti totusi sa preparati ceva gustos si sanatos.Si unde mai pui faptul ca este super-delicioasa!
Sardinele cu ierburi aromate cu siguranta va deveni preparatul dvs preparat.In numai 20 de minute este gata o masa delicioasa, sanatoasa si plina de vitamine si minerale!
Nu oricine stie sa prepare calamar cu mazare dar cei care adora fructele de mare cu siguranta vor aprecia aceasta reteta.Desi pare complicat este o reteta cu rezultate extraordinare!
Chefalul este tipul de peste care te face sa te indragostesti de el.Combinatia de chefal cu sofran ofera o aroma inconfundabile si delicioasa, facand chefalul cu sofran sa fie in topul preferintelor dvs.
Sunt multe variante de calamar umplut in functie de zona din care provine. Acest preparat isi are originea in insorita Italie unde fructele de mare sunt comune, fiind nu o delicatesa ci un stil de viata sanatos.