Mancaruri

Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase

Cele mai noi Retete

Chiftelute de cartofi in sos de stafide

Chiftelutele de cartofi in sos de stafide sunt varianata fara carne a clasicelor chiftelute marinate.Ele pot fi insotite de orice alt tip de sos oferind mereu aceeasi savoare desavarsita!

30 min
4 servings

Pulpa de berbec inabusita

Daca este ceva care cu siguranata nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste este friptura de berbecut.Reteta de pulpa de berbec inabusita este una din cele mai apreciate retete datorita aspectului fabulos si al gustului desavarsit!

30 min
4 servings

Stufat de miel-varianta 2

Reteta acestui stufat de miel este facuta in spiritul traditiei crestine de Paste si foloseste ofrandele primaverii: verdeata frageda si carnea de miel. Aromele de verdeturi proaspete va da un gust primavaratic de exceptie.

30 min
4 servings

Muschi de miel cu smantana

Muschiul de miel cu smantana este poate cel mai vechi preparat din muschi de miel.El nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste, dar poate fi preparat si pentru un pranz la sfarsit de saptamana.

30 min
4 servings

Drob de miel-varianta2

reteta de drob de miel difera de la o casa la alta.Fiecare gospodina are micul ei secret pe care cu greu il dezvaluie si celorlalti.Noi va oferim una din multimea de retete de drob existente, care speram sa va tenteze prin gustul si aspectul deosebit.

30 min
4 servings

Carne de iepure cu sos de rosii

Carnea de iepure este pentru multa lume o delicatesa, iar acest mod de a o prepara cu sos de rosii ii ofera un gust oriental cu care nu suntem familiarizti dar de care nici nu ne putem lipsi.

30 min
4 servings

Tocana din coaste de miel

Tocana din coaste de miel este o mancare mai grea, dar plina de legume, deci un pranz reusit pentru orice gurmand.Cobinarea modalitatilor de preparare cuptor-aragaz, ofera o aroma deosebita mancarii.

30 min
4 servings

Ciulama de urzici

Ciulamaua de urzici este poate printre putinele mancaruri care se poate face maxim de 2-3 ori pe an deoarece urzicile nu se gasesc decat primavara si nu trebuie sa fie nici prea batrane.

30 min
4 servings

Pastrav in sos de sofran si rodie

Pastravul in sos de sofran si rodie se prepara usor si este o adevarata capodopera.Gustul imbietor facut dintr-o combinatie orientala perfecta ne face sa ne simtim bine si sa manacam sanatos is delicios.

30 min
4 servings

Orez cu ficatei de pasare

Orez cu ficatei de pasare este o reteta delicioasa datorita faptului ca se prepara rapid si este delicioasa.Este preparatul perfect pentru acei copii care refuza ficateii in orice alt mod preparat.

30 min
4 servings