Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Cotletele de vitel cu smantana sunt foarte gustoase si aromate, mai ales daca se adauga si cateva boabe de piper verde pentru a accentua aroma carnii fragede.
Cotletele de vitel moldovenesti trebuie sa le incercati si dvs deoarece sunt delicioase, si pline de vitamine.
Cotletele de vitel in branza rasa sunt delicioase daca se servesc vara, reci pentru a surplinde din plin aroma carnii de vitel.
Tuslamaua este un preparat din burta de vita care se prepara in special in partea de sud-est a tarii. Tuslamaua are insa puternice influente tucercesti, la fel ca si ciulamaua si se inrudeste desigur cu ciorba de burta. Caracteristica tuslamalei este sosu
Mancarea de pui si legume este un preparat ideal pentru zielele de vara. Este o mancare practica, intrucat se poate servi cu felii de paine prajita si cu putina smantana.
Perisoarele de miel in sos tomat este o reteta asiatica autentica pe care o puteti prepara folosind carne de curcan, pui sau vita.
Sardinele in sos de rosii este un preparat delicios de vara, pe care il puteti consuma si rece.
Legumele usturoiate este genul de preparat pe care il puteti servi ca fel principal, ca garnitura, mai ales in zilele de post.
Codul pe pat de legume este un preparat delicios pe care il puteti prepara in weekend, chiar in momentul cand vin invitatii.
Ciupercile cu creveti se pot servi calde ca fel principal, sau reci ca aperitiv. Daca doriti puteti inlocui crevetii cu carne de pui sau peste.