Retete pentru produse de panificatie
Aluatul frantuzesc este foarte bun si aromat, iar daca il folositi cu umpluturi sarate, se va evidentia aroma de unt.
Aluatul fraged pentru pateuri cu carne sau branza ofera placinta nu doar fragezime, dar si o aroma si un gust foarte bun.
Aluatul pentru cruste este de fapt un aluat pentru tarte, din care puteti prepara aperitive delicioase si aromate.
Aluatul pentru pastete este foarte fraged, tocmai de aceea rezultatul final este delicios si apetisant!
Portofelele de pui si curcan sunt numai buna atunci cand nu aveti timp pentru o gustare. Se servesc in repezeala simple sau cu o salata de cruditati.
Aceasta paine cu cartofi este un preparat gustos pe care il puteti servi la aperitiv, dar numai dupa ce s-a racit bine de tot.
Aceste chifle umplute nu sunt doar foarte usor de preparat, dar sunt si foarte aromate si gustoasa.
Lipiile pufoase trebuie sa le incercati pentru ca sunt gustoase si aromate, ele fiind perfecte la gustare sau chiar si la felul principal.
Cozonacul impletit cu miere si ovaz trebuie sa il incercati pentru ca este delicios si pe placul tuturor.
Checul cu dovlecei nu este doar un simplu desert, este si o metoda sanatoasa de a consuma legume pline de vitamine.