Vinetele umplute pane sunt un deliciu culinar, fiind de fiecare data o experienta diferita. Este de ajuns schimbarea ingredientelor de umplutura si veti avea mereu pe masa un aperitiv delicios.
Vinete umplute cu ceapa este o mancare delicioasa de post. Ceapa iute si aspra din fire e caramelizata si devine mai dulce decat rosiile ce o insotesc si o completeaza pentru a fragezi vinata. O mancare pe care musai trebuie sa o gustati!
Vinetele umplute cu orez pot fi pe gustul tuturor, iar vegetarienii pot profita din plin de aceste vinete umplute cu orez, absolut apetisante si satioase.
Vinetele marinate au un gust bun si se prepara foarte repede. Se depoziteaza la rece pentru 2 zile. Se servesc cu paine prajita si diverse salate.
Vinetele prajite este cel mai raspandit mod de preparare al vinetelor. Ele se pot servi cu sos de usturoi sau de susan, aroma fiind la fel de delicioasa.
Vinetele cu rosii este o mancare de sezon si in acelasi timp este combinatia perfecta pentru o masa copioasa si plina de savoare.
Macaroane cu vinete sau melanzane sunt o combinatie greu de imaginat, dar preparate italieneste sunt absolut delicioase. Parmezanul in combinatie cu vinetele fac din aceste macaroane cu vinete un preparat plin de savoare, pe care nu trebuie sa-l ratati.
Plachia de vinete este un delicios preparat de post care contine multe vitamine. datorita combinatie de multe legume acest preparat ofera o gama larga de fibre si vitamine sanatoase.
Vinetele impanate sunt niste aperitive excelente, usor de preparat, gratiose si pline de vitamine.
Vinetele la cuptor, sunt o mancare delicioasa, mai ales toamna cand vinetele sunt in plin sezon. Dar de ce nu vinetele la cuptor le puteti prepara si in zilele de post, ele continand multe vitamine sanatoase.