Cele mai noi Retete

Crochete de cartofi cu smantana

Crochetele de cartofi cu smantana este un preparat delicios care poate fi servit atat ca aperitiv cat si ca garnitura alaturi de friptura si de salata preferata.

30 min
4 servings

Cartofi fondanti

Cartofii fondanti este o garnitura delicioasa, ea putand sa fie mereu aromatizata cu oregano sau rozmarin.

30 min
4 servings

Cartofi cu usturoi

Cartofii cu usturoi pe lanaga faptul se pot servi ca garnitura, ei sunt foarte buni si in zilele de post, cand doriti sa mancati ceva bun si gustos.

30 min
4 servings

Galuste cu prune

Galustele cu prune este o reteta delicioasa foarte raspandita in zona Ardealului. Este o reteta delicioasa, care se prepara cu precadera toamna cand prunele sunt dulci si aromate.

30 min
4 servings

Iahnie de cartofi

Iahnia de cartofi este destul de satioasa si contine foarte putine calorii. Totusi, este recomandat sa o completam cu o salata din legume proaspete (salata verde, castravete, ridiche, ceapa, etc.) pentru un plus de vitamine.

30 min
4 servings

Cartofi delicia

Cartofii delicia sunt un deliciu indiferent daca sunt preparati cu o anumita ocazie sau nu. Cartofii delicia se pot servi atat ca aperitiv cat si ca fel principal de mancare,

30 min
4 servings

Crochete de cartofi

Crochetele de cartofi sunt potrivite pentru perioada de post cat si in diferite cure si regimuri, avand marele avantaj ca pot fi preparate in cel mai scurt timp.

30 min
4 servings

Cartofi cu smantana

Cartofii cu smantana sunt una dintre cele mai aromate si usor de realizat retete; versatila si totusi delicata, aceasta combinatie poate fi transformata intr-o garnitura calda sau rece, ideal de asortat oricarui fel principal.

30 min
4 servings

Cartofi copti in cuptor

Cartofii copti in cuptor sunt foarte gustosi. Ei se servesc drept garnitura alaturi de friptura preferata si de o salata de muraturi asortate.

30 min
4 servings

Pirosti moldovenesti de cartofi

Pirostii moldovenesti de cartofi sunt de fapt un fel de branzoaice cu cartofi. Ele se pot servi atat la micul dejun cat si la masa de pranz. Farmecul acestor pirosti este ca pot avea multe forme, ele putand fi coapte si in cuptorul incins.

30 min
4 servings