Cartofii cu ceapa (moldovenesti) sunt un preparat care poate fi servit atat pe post de aperitiv, cat si ca o garnitura la alte mancaruri.
Cartofi umpluti sunt deliciosi si se pot servi la orice masa a zilei. Pentru a varia mereu gustul ei se pot umple si cu alte umpluturi precum sunca, ciuperci sau ceapa.
Piureul de cartofi cu branza este o garnitura delicioasa, care poate fi servita alaturi de o friptura de vita si de o deliciioasa salata de cruditati.
Cartofii umplututi cu branza de vaci sunt foarte usori si foarte gustosi, ei putand fi consumati si de copii mai mici.
Gogosile din cartofi umplute cu spanac sunt foarte aromate si delicioase , ele fiind un aperitiv foarte apreciat la mesele in familie.
Rosiile umplute cu orez este o mancare delicioasa de vara, ea fiind de asemenea si o delicioasa mancare de post.
Rosiile umplute cu oua este un aperitiv delicios care se afla la loc de cinste in topul preferintelor multor persoane...
Rosiile umplute cu ciuperci este o reteta simpla si rapida, usor de pus in practica mai ales atunci cand iti doresti ceva inedit, dar a carui preparare sa nu iti rapeasca prea mult timp.
Rosiile umplute cu cascaval se pot servi ca aperitv, fiind de mare efect la petrecerile intre prieteni.
Rosiile umplute cu vinete se pot consuma atat ca aperitiv cat si ca fel principal. Este o mancare delicioasa pe care o puteti consuma atat in zilele de post cat si in zilele cand tineti regim.