Spanacul gratinat este cu siguranta cea mai sanatoasa garnitura. Dupa preferinta spanacul grtinat poate fi servit alaturi de friptura sau oua prajite.
Pirostile cu spanac sut un preparat moldovenesc care este foarte sanatos si plin de vitamine. Macar de 2-3 ori pe an merita sa preparam delicioasele pirosti cu spanac.
Prazul cu masline este o delicioasa macare de post care nu trebuie a lipseasca din meniul gospodinelor.
Prazul umplut cu orez este o mancare delicioasa care cu siguranat ii va cuceri si pe cei mai gurmanzi.
Pilaful de praz e simplu de facut, e extraordinar de gustos, se poate manca rece si mai e si de post. Insa, daca vreti musai s-o mancati calda, iar problemele cu postul nu va intereseaza, puteti inlocui untul cu ulei.
Prazul face parte din aceeasi familie cu ceapa - este un verisor mai dulce, mai usor. Prazul la cuptor este un preparat simplu si cu siguranta il veti prepara des, intrucat este si foarte gustos.
Chiftelute de praz pot fi imbunatatite adaugand in compozitie branza sau smantana. Chiftelutele de praz sunt usoare si pufoase, pot fi consumate cu salata sau piure de cartofi alaturi.
prazul cu branza este o reteta foarte sanatoase si plina de vitamine. Este genul de preparat care va surprinde pe invitatii dvs la masa prin bunatatea lui.
Mancarica de praz se poate face si cu carne de pui, curcan sau vita.Este simplu de facut, nu dureaza foarte mult si este gustoasa, cam asta ar fi de spus despre mancarea asta delicioasa de praz.
Prazul cu oua este o mancare foarte rapida si delicioasa, pe care o puteti prepara ori de cate ori vin musafiri neasteptati la masa.