Desi, la prima vedere pare complicat de preparat, rulada din carne tocata se prepara foarte usor. Acest preparat se poate servi atat ca fel principal alaturi de o garnitura si salata cat si ca aperitiv la micul dejun.
Vara este sezonul piersicilor, iar unul dintre deserturile care scot in evidenta aroma si gustul parfumat al piersicilor este faimosul clafooutis de piersici.
Ciocanelele de pui in crusta dulce este un preparat delicios pe care trebuie sa il preparati pentru o cina in familie.Fiind crocante ciocanelele se pot servi si reci, a doua zi.
Cosuletele umplute cu legume etse un preparat care se poate servi atat ca aperitiv cat si ca garnitura pentru un preparat pe baza de peste.
Feliile de mozaic surpriza se pot servi atat ca apertive reci cat si ca fel principal, adaugand drept garnitura orez cu legume sau sparanghel tras in unt.
Sorbetul de fragute este un digestiv-desert foarte usor de preparat, fiind ideal in zilele toride de vara.
Minitartele cu branza sunt aperitivul ideal pentru mesele in familie de la sfarsit de saptamana cand doriti sa impresionati cu talentele dvs de gospodina
Painea de casa cu rosii este o paine delicioasa pe care o puteti incerca si dvs ori de cate ori doriti sa schimbati clasica paine cu ceva inedit.
Quiche-ul este una dintre cele mai gustoase si mai elegante preparate frantuzesti. Foloseste rosiile proaspete ale verii pentru a pregati un quiche de rosii
Rosiile umplute cu mozzarella este un apertiv italienesc care se serveste atat cald cat si rece. Pentru a completa aroma meditenareana este indicat ca busuiocul sa fie proaspat nu uscat.