Codul pe pat de legume este un preparat delicios pe care il puteti prepara in weekend, chiar in momentul cand vin invitatii.
Salata de rosii cu branza este o salata satioasa pe care o puteti servi ca fel principal in zilele caniculare de vara.
Supa crema de mazare este un preparat care se poate servi si rece, adaugand pentru aroma cateva frunze de menta proaspata.
Ciupercile cu creveti se pot servi calde ca fel principal, sau reci ca aperitiv. Daca doriti puteti inlocui crevetii cu carne de pui sau peste.
Trifle cu piure este un aperitiv delicios, care la baza se prepara din fructe si frisca , dar de ce nu sa nu contina si legume?
Galustele cu caise sunt delicioase daca le serviti raci. Pentru un plus de gust si aroma, in locul samburelui de caise poti adauga putina scortisoara, aroma si gustul for fi si mai bune!
Prajitura cu morcov si caise este o prajitura de sezon delicioasa. Pentru a-i imbunatati aroma se poate adauga in compozitie nuca macinata, astfel aroma va fi si mai placuta.
Acest deliciu cu zmeura trebuie negresit sa il preparati si dvs in sezonul frunctelor de padure. Zmeura se poate inlocui cu fragi sau mure pentru a diversifica gustul si aroma acestui desert.
Jeleurile aromate sunt bomboanele copilariei noastre De ce sa rapim acest drept copiilor nostri! Preparati-le aceste jeleuri aromate si va vor iubi neconditionat!
Cand nu stiti ce sa mai preparati pentru masa de pranz este cazul sa incercati reteta de boeuf burguignon. Este o macare pe care o veti aprecia imediat!