Orezul cu caise sau cirese din compot este un desert foarte gustos, fiind la fel de aromat cald sau rece.
Taiteii cu nuca macinata sunt aromati si gustosi, perfecti atat ca gustare cat si ca desert.
Pasta de masline cu paine prajita este un aperitiv perfect pentru o dimineata in perioada de post.
Fasolea dulce cu muraturi este un preparat de post pe care il puteti servi atat cald cat si rece.
Mancarea de cartofi cu salata asortata trebuie sa o incercati fie in zilele calde de vara cand o puteti servi rece fie in zilele de post.
Galustele de cartofi cu magiun de prune si nuci sunt apetisante si foarte aromate, perfecte pentru o gustare tarzie.
Turtele cu nuci si stafide sunt delicioase si se prepara foarte usor.
Ciorba de fasole pestrita este plina de vitamine si foarte racoritoare.
Ciupercile pe gratar sau hribii uscati cu usturoi este o mancare taraneasca de post, aromata si foarte gustoasa.
Salata taraneasca de cartofi este foarte gustoasa si aromata, perfecta atat in zilele de post cat si in zilele caniculare de vara.