Prajitura Ciaramicola este o delicioasa prajitura italiana din zona Umbriei.Este una din prajiturile care se prepara, cu precadere, cu ocazia sarbatorilor de Paste dar este o prajitura care o puteti prepara cu orice ocazie doriti.
Salata de cruditati cu sardine este cu siguranta cea mai usoara reteta.Pentru un pranz delicios si plin de vitamine nu aveti nevoie decat de cateva ingrediente si de 10 minute.Este exact ce aveti nevoie pentru a va revitaliza intr-o zi agitata.
Foarte multe persoane prefera salatele iar combinatia dintre legumele proaspete si carnea slaba asigura un aport suficient de proteine si vitamine si potoleste si senzatia de foame.Salata de pui cu fasole este una din aceste retete-minune.
Un aperitiv din piept de pui intr-o combinatie cum nu cred ca te-ai asteptat vreodata sa gasesti. Acest aperitiv are marele avantaj ca se prepara rapid si este extrem de gustos!
Pentru nu deveni o reteta monotona, condimentati de fiecare data altfel pastele cu ton, cu masline, capere, cepsoare murate in otet, dupa gust.
Rata cu portocale este o reteta clasica din bucataria frantuzeasca.Nu va temeti, reteta este pretentioasa, dar este foarte usoara, si o puteti prepara oricand la dumneavoasta acasa pentru a o savura impreuna cu cei dragi.
Preparatele culinare din peste au mare cautare in gastronomia romana si nu numai.proverbul spune nici o masa fara peste. Pestele este o sursa de vitamine si minerale, cel mai indicat pentru sanatate fiind cel preparat la gratar sau la cuptor.
Tarta cu vanilie si mere poate fi una dintre retetele care sa va scoata din impas atunci cand se anunta invitati neasteptati,Este delicioasa iar aspectul este minunat, lasand impresia unui desert elaborat.
Gogosi cu dulceata sunt pufoase, dulci si irezistibile. Combinatia de aluat fraged cu dulceata sau gemul surpriza dinauntru fac aceste gogosi irezistibile, potrivite pentru masa de dimineata.
O variaţiune pe marginea unui tiramisu clasic, acest desert este spectaculos în special pentru momentele în care aveţi musafiri pentru că este uşor şi elegant de servit în cupe mari.