Deliciul cu crema de iaurt este una din retetele pe care trebuie sa le aveti la indemana cand doriti sa impresionati prietenii sau pe cei dragi.Gustul delicios ii vor face sa va adore caliatatile de gospodina!
Puddingul cu ciocolata este desertul ideal in zilele caniculare. Servit rece poate tine locul cu usurinta unei bauturi racoritoare si va face si ziua mai frumoasa.
Aceasta crema de vailie cu capsuni are un gust si mai bun daca este preparat cu o zi inaintea servirii.O puteti savura dupa amiaza in zilele calduroasa cand caldura va moleseste...acest deset va revigoreaza.
Iahnia de fasole este o mancare care, prin cantitate carbohidraţilor, înlocuieşte necesitatea carnii.Ea este macarea cea mai des preparata in zilele de post din an fiind in acelasi timp si mancarea cea mai economicoasa.
Delicioasa si cu putine calorii, prajitura cu nuca se realizeaza rapid si e un deliciu pentru toata familia!Prajitura cu nuca este si foarte aspectuoasa ea putand fi servita alaturi de ceasca de cafea sau ceai.
Daca cineva a crezut ca nu se poate manca paste in post noi le dovedim contrariul.Aceasta reteta este de post daca nu folositi parmezan si va asigurati ca spaghetele nu au ou in compozitie.
Parjoalele isi au originea in minuntata Moldova, ea fiind un punct de referinta in bucataria moldoveneasca.Reteta de parjoale cu varza este o reteta care e destul de satioasa dar are un mare dezavantaj...are foarte multe calorii.
Tocanita din carne de vita cu paste se poate manca alaturi de o salata de primavara Aroma de legume si carnea realizeaza un preparat apetisant, pentru o masa deosebita alaturi de prieteni sau de familie.
Reteta de fettucine cu branza ricotta este cea mai simpla reteta de paste care poate exista.Se prepara rapid si se pot consuma ca atare cau ca garnitura alaturi de o friptura de vita.
Reteta de cotlete de miel cu lamaie isi are originea in insorita Italie si este una din retetele lor preferate pentru masa de Paste. Dar de ce nu, ea poate fi si punctul forte la un gratar alaturi de cei dragi