Reteta de miel cu spanac o puteti prepara in orice periada a anului,dar este de preferat sa folositi spanac proaspat si nu congelat.Este o reteta delicioasa plina de vitamine care ii va incanta pe cei dragi.
Drobul este o reteta traditionala romaneasca care nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste. Recomandata celor carora le place sa sarbatoreasca in mod traditional si sa puna pe masa bucate alese specifice de Pasti.
Cotletele la tava cu sos picand poate fi reteta care sa va scoata din impas cand nu mai stiti ce sa le preparati celor dragi pentru un pranz in familie.
Crapul rasol este un fel de mancare apreciat oricand si la orice masa.Datorita faptului ca nu are grasimi adaugate el poate fi consumat chiar si la cina fiind o minunata sursa de vitamine si minerale.
Crapul cu rosii la cuptor este o reteta delicioasa care poate fi consumata in orice zi din an.Datorita continutului scazut de calorii acest preparat il poate consuma chiar si cei care tin regim.
Aceasta reteta isi are origine in Delta Dunarii, noi preluand-o de la pescarii din zona care stiu cum sa prepare pestele pentru a oferi un gust delicios.
Reteta de crap umplut cu ciuperci este bine sa o incercati macar o data ca sa va convingeti ca desi pare greu de preparat nu veti sta in bucatarie mai mult de max o ora.Iar laudele mancaciosilor nu vor intarzia sa apara.
Vinul este întotdeauna ingredientul secret al pestelui, cu care obţine acea aromă pe care şi-o doreşte fiecare Această reţetă de crap în sos de vin se preparară în maxim o ora dar se devoreaza in cateva minute.
Simplitatea devine sinonim cu bunatatea in cazul acestei retete traditionale italienesti. Originara din Toscana.Prajitura a fost mentionata pentru prima data intr-un manuscris din secolul al XVI-lea.
Negresa cu glazura de ciocolata este un desert rafinat, care cu siguranta va impresiona musafirii.Este o prajitura foarte gustoasa, un desert intotdeauna bine venit atat pentru copii, cat si pentru adulti.