Cele mai noi Retete

Friptura de vitel cu sos de lapte

Chiar daca friptura de vitel cu sos de lapte dureaza destul de mult tot ce va pot asigura este ca gustul este fantastic de bun.Este una dintre acele retete care va vor face sa fiti apreciata de cei carora le-o veti prepara.

30 min
4 servings

Terina cu carne de gaina

Terina isi are originea in Franta dar combinatia de legume si fructe ne ofera o paleta infinita de retete.E fina si eleganta, poate fi pusa pe orice masa Avantajul fiind ca nu e nevoie sa mestecati in ea cat timp ea se coace in cuptor.

30 min
4 servings

Pineapple Dream

Pineapple dream este cu siguranta un desert pe gustul tuturor. Este foarte bun consumat rece vara dar are si un avataj foarte mare. Desi este foarte bun la gus are un continut foarte mic de calorii.

30 min
4 servings

Muschi de vita cu carnati la cuptor

Reteta de muschi de vita cu carnati, desi nu pare la prima vedere, este una din cela mai gustoase retete pe baza de carne de vita.Are un gust ideal pentru o masa alaturi de prieteni sau pentru un pranz la sfarsit de saptamana.

30 min
4 servings

Muschi de vita la gratar cu sos de vin

Muschiul de vita la gratar este un mod clasic de a consuma carne de vita. Sos de vin rosu cu ciuperci da un echilibru placut retetei si se prapara si foarte usor.In 30 de minute aveti o masa delicioasa...

30 min
4 servings

Tarta crocanta cu branza

Tarta crocanta cu branza este un desert fin si extrem de gustos, traditionala tarta cu branza dulce poate fi combinata cu o varietate de fructe in functie de sezon si gust. Faptul ca nu trebuie tinuta la cuptor este un mare avantaj pentru gospodine.

30 min
4 servings

Budinca de orez cu legume

Budinca de orez cu legume este una din acele retete pe care le preparati cand chiar nu mai stiti ce sa gatiti.Puteti varia legumele pentru o diversitate de gusturi.

30 min
4 servings

Coltunasi cu branza

Cunoscuti si sub numele de chiroste moldovenesti, coltunasii sunt o gustare delicioasa, formata din crema dulce de branza in aluat fiert. Umplutura poate varia branza oputand sa fie inlocuita de alte ingrediente pentru o diversitate de gust.

30 min
4 servings

Pulpa de miel umpltuta cu tocatura

Pulpa de miel umpluta cu carne tocata este reteta perfecta daca doriti sa ii impresionati pe cai dragi in ziua de Paste.Desi este foarte simplu de preparat, rezultatele sunt spectaculoase de aceea toti vor crede ca ati stat in bucatarie mai mult timp.

30 min
4 servings

Stufat de miel-varianta 1

Stufatul de miel este o mancare traditionala, care se prepara, in general, o singura data pe an. De Paste, la taierea mielului, ceapa verde si usturoiul verde sunt proaspete si subtiri si dau aroma minunata stufatului de miel.

30 min
4 servings