Pilaful cu legume calite este gustos si satios, mai ales daca este servit rece.
Pilaful de orez cu naut este o mancare de post cu arome asiatice, plina de vitamine si satioasa.
Prazul cu masline este o mancare de post foarte aromata si gustoasa si la care puteti adauga si carne.
Snitelele de soia cu piure de cartofi trebuie sa le incercati pentru ca sunt foarte gustoase si aromate.
Taiteii picanti este un preparat de post specific zonei Olteniei, gustos si foarte aromat.
Taiteii cu nuci sunt deliciosi atat la micul dejun cat si ca gustare de dupa-amiaza.
Tocanita de ciuperci cu mamaliga este o mancare de post gustoasa si foarte aromata.
Chiftelele de legume cu tocatura de soia este un preparat de post, aromat si foarte gustos.
Carnatii macelaresti sunt de nelipsit de pe masa oricarui gospodar in ziua de Craciun.
Carnatii proaspeti este un aperitiv specific sarbatorilor de Craciun, mai ales in gospodariile unde se sacrifica animalele.