Tochitura moldoveneasca este un preparat specific Craciunului, delicios, aromat si foarte gustos.
Friptura din cap de piept este un preparat de nelipsit de pe masa de Craciun pentru ca este aromata, gustoasa si se prepara foarte usor.
Racitura de curcan este un aperitiv apetisant si gustos, specific mesei de Revelion.
Curcanul in aluat este foarte gustos si aromat, fiind un preparat specific Craciunului.
Caltabosul cu orez sau crupe de mei este un aperitiv specific Craciunului, foarte gustos siaromat.
Capul de porc fiert este un preparat foarte gustos si aromat, specific Craciunului.
Cartofii umpluti cu carne sunt foarte gustosi si usor de preparat, fiind o mancare indragita foarte mult de copii.
Cartofii zdrobiti in amestec cu sunca sau jambon este o mancare foarte gustoasa, pe care o puteti servi atat calda cat si rece.
Chiftelele sunt foarte gustoase, ele fiind la fel de bune calde sau reci, simple sau cu sos, avand avantajul ca se pot prepara din orice fel de carne.
Chiftelele cu tarhon sunt foarte aromate si gustoase, fiind genul de mancare mult mai gustoasa rece.