Carnatii taranesti sunt acei carnati putin picanti care fac deliciun mesei de Craciun.
Caltabosii din maruntaie este un preparat specific sarbatorilor de Craciun si care trebuie preparat numai din sange proaspat de porc.
Caltabosii cu sange si orez se prepara usor si sunt foarte gustosi.
Chisca umpluta este un preparat ardelenesc specific Craciunului.
Slanina cruda sarata este un preparat de iarna care se pregateste chiar in ziua taierii porcului.
Muschiuletul fiert in vin este un aperitiv delicios si foarte aromat.
Sunca de Westfalia este un aperitiv gustos, dar o puteti folosi si la prepararea pastelor.
Sunca de Praga este un aperitiv cu siguranta pe placul tuturor.
Toba in aspic este un prepara specific sarbatorilor de Craciun, foarte gustoasa si aromata.
Tochitura mocaneasca este o mancare satioasa si completa, perfecta pentru masa de Craciun alaturi de cei dragi.