Cele mai noi Retete

Carnati taranesti

Carnatii taranesti sunt acei carnati putin picanti care fac deliciun mesei de Craciun.

30 min
4 servings

Caltabosi din maruntaie- varianta 2

Caltabosii din maruntaie este un preparat specific sarbatorilor de Craciun si care trebuie preparat numai din sange proaspat de porc.

30 min
4 servings

Caltabosi cu sange si orez

Caltabosii cu sange si orez se prepara usor si sunt foarte gustosi.

30 min
4 servings

Chisca umpluta

Chisca umpluta este un preparat ardelenesc specific Craciunului.

30 min
4 servings

Slanina cruda sarata

Slanina cruda sarata este un preparat de iarna care se pregateste chiar in ziua taierii porcului.

30 min
4 servings

Muschiulet fiert in vin

Muschiuletul fiert in vin este un aperitiv delicios si foarte aromat.

30 min
4 servings

Sunca de Westfalia

Sunca de Westfalia este un aperitiv gustos, dar o puteti folosi si la prepararea pastelor.

30 min
4 servings

Sunca de Praga

Sunca de Praga este un aperitiv cu siguranta pe placul tuturor.

30 min
4 servings

Toba cu aspic

Toba in aspic este un prepara specific sarbatorilor de Craciun, foarte gustoasa si aromata.

30 min
4 servings

Tochitura mocaneasca

Tochitura mocaneasca este o mancare satioasa si completa, perfecta pentru masa de Craciun alaturi de cei dragi.

30 min
4 servings