Acesta reteta este perfecta pentru o gustare pentru copii sau de ce nu pentru dumneavoastra alaturi de o ceasca de ceai, dupa-amiaza.Este simpla si rapida astfel ca nu veti sta in bucatarie mai mult de 30 de minute.
Reteta de coronita de miel o piteti prepara nu numai cu ocazia pastelui. O puteti face si atunci cand doriti sa impresionati musafirii cu calitatile dumneavoastra de gospodina .Laudele nu vor intarzia sa apara!
Printre preparatele importante la masa de Paste este friptura de miel, unde fiecare gospodina are reteta si ritualul ei, una din cele mai reusite retete fiind cea de friptura de miel in vin.
Rulada de miel este o imbinare intre baza traditionala (carnea de miel) si surplusul preferential (orice dorim sa contina rulada). Rulada de miel este conceputa ca orice rulada, ea putand fi servita ca aperitiv sau ca fel principal.
Lasagna cu ricotta este un fel principal foarte neobişnuit datorita o aromei delicate si foarte gustoase.Aroma acestei lasagna va fi chiar mai speciala daca folosesti ricotta din lapte de oaie sau bivoliţă.
Lasagna cu anghinare sunt o alternativă la lasagna traditionale, care nu contin carne sau mezeluri, prin urmare, sunt potrivite pentru un pranz dietetic apreciat si de vegetarieni,care cu siguranta nu vor sa renunte la delicii!
Aceasta reteta de paste cu branzeturi este cu totul altceva fata de ceea ce stiati dumneavoastra.Felurile de branza pot fi inlocuite cu altele, oferind de fiecare data un gust apartesi delicios care sa va bucure toate simturile.
Penele cu peperoni este un fel principal care nu numai ca va satura dar datorita multitudinii de culori va face si ziua mai placuta.Pueti inobila reteta cu parmezan ras sau daca doriti picant puteti adauga ardei picant.Variante sunt o multime...
Reteta de penne arrabiata este o reteta care va scoate din incurcatura cand nu stiti ce sa preparati dar nici nu aveti prea multe la indemana. Pe placul tuturor, aceste paste va vor aduce cu siguranta numai cuvinte de lauda.
Rapid şi simplu, penne cu sofran pot fi preparate chiar şi în câteva minute.Gătite în folie şi apoi cu un dram de sofisticare face acest lucru atractiv si foarte reteta foarte gustoasa, fiecare invitat avand onoarea sa desfaca pachetelul singur!