Parjoalele este un preparat pe care il puteti servi cald ca fel principal si rece ca aperitiv.
Perisoarele cu smantana sunt foarte gustoase si aromate, fiind un preparat dietetic si gustos in acelasi timp.
Pilaful macelaresc este aromat, gustos si plin de vitamine.
Placinta de carne de porc este o placinta aperitiv, foarte gustoasa si aromata, perfecta la orice ora.
Puiul cu ciuperci mici este o mancare delicioasa si foarte aromata, preferata mai ales de copii.
Puiul cu sos tomat este o mancare de vara, la care puteti servi si o salata asezonata.
Puiul cu smantana este preparatul perfect in zilele cand doriti sa mancati ceva satios si foarte aromat.
Puiul de curte cu 40 catei de usturoi etse un preparat moldovenesc aromat si foarte usor de preparat.
Puiul la capac este un preparat usor de vara, care se serveste cu sos de usturoi si mamaliga.
Puiul la ceaun este un preparat rustic foarte gustos, pe care gospodinele il aromatizeaza cu crengute de cimbru si cu usturoi.