Friptura din muschi de cerb este considerata o delicatesa vanatoresca, fiind un preparat fin, cu arome intense.
Pateul din carne de iepure este un aperitiv vanatoresc foarte gustos si usor de preparat.
Pulpa de caprioara trebuie sa o incercati pentru ca este foarte gustoasa si aromata.
Sarmalele din carne de vanat sunt foarte bune si gustoase, ele fiind considerate o delicatesa culinara munteneasca.
Ciorba Billi By este o ciorba de scoici,foarte aromata si gustoasa.
Frigaruile de somnon sunt delicioase, indiferent ca sunt servite ca fel principal sau ca gustare.
Trebuie sa incercati molustele cu maioneza ca sa va convingeti ca fructele de mare sunt delicioase alaturi de o maioneza picanta aromata.
Morunul fript cu ciuperci este foarte gustos si apetisant, fiind un preparat dietetic dar totusi satios.
Morunul fript cu marar trebuie sa il incercati pentru ca este foarte gustos si aromat.
Nisetru cu sos Meuniere este un preparat pescaresc foarte gustos si aromat, si in loc de nisetru puteti folosi cu succes salaul.