Retete pentru aperitive
Ciupercile prajite se pot consuma atat calde cat si reci, ele fiind perfecte atat la aperitiv cat si ca garnitura.
Ciupercile prajite in ulei trebuie sa le incercati si dvs deoarece sunt foarte aromate si gustoase.
Ciupercile umplute este un preparat pe care il puteti prepara cu diferite umpluturi, dupa preferinta.
Conopida cu sos de mustar este un aperitiv foarte gustos, la care puteti adauga, dupa plac, o lingura cu maioneza sau cu iaurt.
Conopida cu sos de ceapa este un preparat aromat, gustos si foarte satios.
Dovleceii cu orez sunt satiosi si gustosi, fiind poate mult mai aromati daca ii serviti reci.
Dovleceii pane sunt foarte gustosi si aromati, mai ales daca alaturi aveti si putin sos de smanatana cu usturoi si marar.
Fasolea batuta este un aperitiv satios si economic, pe care il puteti prepara ori de cate ori doriti un preparat usor si delicios.
Fasolea icre este plina de fibre si este delicioasa si satioasa, perfecta pentru zilele de post din an.
Spuma de fasole boabe este un aperitv rapid si satios, perfect pentru zilele de post.