Retete pentru aperitive
Painitele umplute cu tocatura de carne este un aperitiv aromat si satios pe care il puteti servi si rece la micul dejun.
Painea tartinata este un aperitiv rapid si gustos cu care ii puteti oricand surprinde pe cei dragi, folosind, dupa plac si alte umpluturi.
Sufleul de malai este un aperitiv rapid si gustos pe care il puteti servi atat la micul dejun cat si la pranz.
Andivele picante sunt delicioase si aromate, fiind aperitivul perfect si aromat pentru cei care tin post.
Chiftelele de cartofi este un preparat aperitiv de post care se prepara usor si este foarte gustos.
Chiftelele de dovlecei sunt delicioase si aromate, fiind un preparat perfect pentru gustarea copiilor.
Chiftelele de hribi sunt delcioase si satioase, fiind un preparat de post foarte des intalnit in bucataria munteneasca.
Chiftelele de fasole boabe sunt apetisante si economice, fiind mult mai aromate daca se consuma reci.
Chiftelele de legume in amestec nu numai ca sunt gustoase dar sunt si dietetice si pline de vitamine.
Chiftelele de praz sunt delicioase si satioase, fiind mult mai aromate daca sunt servite reci.