Retete pentru aperitive
Gombotii cu prune sunt niste gogosele dulci cu prune, aromate, gustoase si foarte usor de preparat.
Caltabosul este un aperitiv de iarna, specific sarbatorilor de Craciun!
Chiftelele de legume cu ciuperci trebuie sa le incercati pentru ca sunt delicioase, apetisante si usor de preparat.
Chisca de Bucovina este un aperitiv delicios, care nu poate lipsi de pe masa de Craciun, find un preparat specific sarbatorilor de iarna.
Coltunasii cu carne de vaca sunt deliciosi si ii puteti prepara cu orice sos doriti alb sau rosu.
Balmosul de Bucovina este foarte aromat si gustos, pe placul tuturor.
Chiftelele de peste sunt foarte bune gustoase si aromate, fiind la fel de bune calde ca fel principal, sau reci ca aperitive.
Crochetele de carne cu ciuperci trebuie sa le incercati pentru ca sunt perfecte pentru un aperitiv gustos, aromat si usor de preparat.
Drobul de ciuperci este aperitivul perfect cand doriti un preparat aromat, gustos si pe placul tuturor.
Ghiudemul este un aperitiv dobrogean foarte gustos, pe care il puteti prepara chiar si din carne de vanat.