Retete pentru aperitive
Scrobul este o omleta delicioasa, gustoasa si pe care o puteti servi atat la cul dejun cat si la gustare.
Taci si-nghite este un aperitiv foarte gustos, aromat si pe placul tuturor, la fel de bun cald sau rece.
Tocii sunt niste chiftelute de cartofi, pufoase si gusoase, numai bune la micul dejun sau la gustare.
Tocmageii umpluti trebuie sa ii incercati. Este un preparat moldovenesc traditional, foarte gustos si aromat.
Pachetelele cu branza de capra sunt delicioase si foarte usor de preparat, ele fiind perfecte pentru un mic dejun satios si gustos.
Cosuletele cu brandy sunt de mare efect la mesele festive cand serviti in ele inghetata, creme de fructe cu care doriti sa impresionati invitatii.
Sufleul cu branza si hasme este un preparat usor si delicat, perfect la aperitiv sau de ce nu pentru un pranz copios si gustos.
Tartinele cu pate de somon trebuie sa le incercati pentru ca sunt delicioase si aromate, perfecte pentru ocaziile speciale din viata dvs.
Pasta ardeleneasca de branza este un apritiv delicios si aromat, pe care o puteti servi atat la micul dejun cat si la gustare.
Chiftelutele cu branza sunt perfecte la micul dejun atat calde cat si reci, ele fiind punctul forte pentru un mic dejun satios.