Retete de Friptura la tigaie, cuptor sau gratar cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Pentru cei traditionisti, friptura de miel la cuptor trebuie sa fie pe masa de Paste.Incercati aceasta reteta de pulpa de miel cu rozmarin pentru o aroma orientala desavarsita.
Reteta de muschi de miel este un deliciu pentru masa de Paste.Si nu numai..O puteti prepara si pentru un pranz in familie.De asemenea puteti folosi in loc de muchi de miel , muschi de vita sau de porc.
Pentru cei carora mielul in ziua de Paste nu le cade bine deloc aceasta reteta delicioasa este o varianta ideala.Gustul puternic aromat va va cuceri de prima inghititura.
Codul pane cu sos tartar este o reteta ideala pentru cei care vor sau au deja un stil de viata sanatos.Gustul placul al pestelui este incununat de aroma delicata a sosului tartar care te fac sa te simti acasa ca la restaurant.
Pentru zile speciale, cand vreti sa va uimiti invitatul sau invitatii, va recomandam o reteta speciala de rulada de vitel cuegume. Rulada de vitel cu legume este o reteta de sarbatoare, prin care vom prepara deosebit pupla de vitel.
Rata cu portocale este o reteta clasica din bucataria frantuzeasca.Nu va temeti, reteta este pretentioasa, dar este foarte usoara, si o puteti prepara oricand la dumneavoasta acasa pentru a o savura impreuna cu cei dragi.
Reteta de cotlete de miel cu lamaie isi are originea in insorita Italie si este una din retetele lor preferate pentru masa de Paste. Dar de ce nu, ea poate fi si punctul forte la un gratar alaturi de cei dragi
Chiar daca friptura de vitel cu sos de lapte dureaza destul de mult tot ce va pot asigura este ca gustul este fantastic de bun.Este una dintre acele retete care va vor face sa fiti apreciata de cei carora le-o veti prepara.
Muschiul de vita la gratar este un mod clasic de a consuma carne de vita. Sos de vin rosu cu ciuperci da un echilibru placut retetei si se prapara si foarte usor.In 30 de minute aveti o masa delicioasa...
Pulpa de miel umpluta cu carne tocata este reteta perfecta daca doriti sa ii impresionati pe cai dragi in ziua de Paste.Desi este foarte simplu de preparat, rezultatele sunt spectaculoase de aceea toti vor crede ca ati stat in bucatarie mai mult timp.