Retete de Friptura la tigaie, cuptor sau gratar cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Nimic nu se compara cu crapul la gratar. Este gustos, aromat si foarte rapid de preparat.
Crap prajit cu capere este un preparat cu tenta mediteraneana, pe care trebuie sa il incercati.
Crapul la protap este delicios, aromat si se poate prepara cu orice ocazie. Cunoscatorii stiu ca crapul la protap este delicios.
Fileurile de salau pane este un preparat delicios de vare pe care il puteti consuma atat cald cat si rece.
Salaul prajit este usor de facut si totodata delicios. Datorita faptului ca este un peste gustos si plin de vitamine o portie de salaul prajit va ofera toate mineralele posibile pentru sanatate.
Morunul la gratar este un preparat delicios, apreciat ca delicatesa in bucataria romaneasca.
Calcanul prajit este un preparat de care va veti aduce aminte cu drag. Gustul fin al calcanului va face ca acest preparat sa fie in topul preferintelor dvs culinare.
nimic nu se compara cu pestele la gratar, iar daca pestele este slab, cu atat mai bine.Heringul la gratar este un preparat delicios, ideal in orice sezon sau moment al zilei.
Heringii cu sos alb trebuie sa ii preparati si dvs.Aroma fina a sosului in combinatie cu gustul pestelui face ca acest preparat sa fie o delicatesa culinara.
Bibanul prajit este un preparat delicios, sanatos, pe care il puteti consuma atat rece cat si cald, fiind o sursa importanta de vitamine si minerale.