Retete de Friptura la tigaie, cuptor sau gratar cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Daca doriti o portie zdravana devitamine si sanatate, atunci este momentul sa preparati scrumbia de Dunare la gratar. Desi are multe oase, gustul scrumbiei nu se poate compara cu al nici unui alt peste.
Pastravul prajit este o manacre ideala pentru zilele caniculare de vara cand putem sa il consumam rece si in acelasi timp sa avem o sursa importanta de vitamine si minerale.
La orice gratar in aer liber pastravii la gratar nu trebuie sa lipseasca. Serviti simpli cu lamaie sau cu mujdei de usturoi, gustul fin al pastravului ramane neschimbat.
Fileurile de cod cu cascaval se pot prepara la mesele la care se anunta multi invitati si pe care doriti sa ii surprindeti in mod placut.
Reteta de pui sote o puteti prepara ori de cate ori doriti sa preparati ceva gustos dar nu aveti mult timp la dispozitie. Puiul sote este foarte gustos alaturi de o garnitura piute cum ar fi morcovi sau broccoli.
puiul sote cu cartofi este un preparat care cu sigurata va va cuceri si pe dvs. Pentru imbunatatirea aromei se poate presara peste cartofi rozmarin proaspat sau busuioc.
Puiul cu mujdei este un preparat foarte raspandit la noi datorita aromei bune dar al rapiditatii prepararii lui.
Puiul la cuptor este o reteta foarte simpla, la indemana oricui, cu conditia sa aveti si invitati la masa ca sa va poate aprecia preparatul.
Cand doriti sa faceti o schimbare in meniu, dar totusi vreti sa serviti ceva bun, puiul pane este solutia ideala.
Puiul la frigare este cu siguranta un preparat indragit de toata lumea. Servit alaturi de garnitura preferata este un fel principal delicios.