Retete de Friptura la tigaie, cuptor sau gratar cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Daca credeati ca inelel de calamar se prepara greu v-ati inselat.Aceasta reteta de calamar pane va va convinge ca fructele de mare se prepara mult mai repede decat credeati dvs. iar gustul este inconfundabil de delicios!
Aceasta reteta de chefal la gratar este un pic altfel decat o stiti dvs.Faptul ca se tine la frigider cateva minute in marinata face ca aroma pestelui sa fie mai placuta si mai delicata decat daca nu ar fi fost marinat.
Daca va place mult pestele dar nu mai stiti cum sa il preparati, atunci este momentul sa incercati reteta de cod meuniere.Faptul ca pestele este tinut in lapte confera o aroma deosebitre si un gust fraged si apetisant.
Pentru cei care nu stiu sa faca peste pane va oferim o reteta clasica de cod pane, fiind printre altele si cea mai simpla si cea mai des folosita de gospodine.
Multora le plac fructele de mare, dar putini stiu ca desi pare complicat se prepara destul de usor.Pentru asta va oferim o reteta de pui de caracatita la tigaie care se prepara in numai 10 minute iar gustul lor delicios va va surprinde placut!
Chiftelutele din piept de pui sunt delicioase si au avantajul ca sunt mai usoare si pot fi consumate la orice ora si de toata lumea.Cei mici vor fi incantati de gust si aspect, iar cei mari le vor savura cu placere.
Friptura cu usturoi si sos de rosii stie toata lumea sa faca,dar aceasta reteta are ceva special si anume sosul in care este tinuta bucata de carne peste noapte, ofera carnii un gust special.
Cand doriti un preparat delicios, dar care totusi sa fie dietetic, nu ezitati sa preparati un kebab de curcan...
Cotletul de vitel cu unt si capere este un preparat delicios, rapid, pe care il puteti prepara chiar si in momentul in care invitatii au sosit deja, deoarece este delicios numai daca este servit cald. Servit rece, isi pierde aroma.
Crapul prajit este un preparat delicios pe care cu siguranta il indragiti. Gustul pestelui este si mai bun daca pstele este proaspat si mare.